Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Головні причини сексуальної невдоволеності - одноманітність і відсутність взаємної ніжності

Він і Вона 12686 переглядів

Опубліковано - 18.02.2010 05:24 | Всі новини | Версія для друку

У стосунках між чоловіком і жінкою важливою є емоційна сторона інтимної близькості, взаємна ніжність і тепло
У стосунках між чоловіком і жінкою важливою є емоційна сторона інтимної близькості, взаємна ніжність і тепло
Психологи дослідили причини сексуальної невдоволеності у чоловіків і жінок.

Численні дослідження сексуальної незадоволеності чоловіків і жінок, дозволяють зробити висновок про те, що, якщо взяти за основу виключно сексуальний аспект, головною причиною чоловічої незадоволеності є одноманітність техніки статевого акту. Жінки ж, з числа сексуально-незадоволених, найбільше скаржаться на відсутність оргазму.

На питання про причини сексуальної незадоволеності незадоволеності у відповідях чоловіків перші чотири місця зайняли наступні мотиви (в порядку спадання ступеня значимості):

1. Одноманітність техніки статевого акту.
2. Емоційна холодність партнерки.
3. Відсутність оргазму у неї.
4. Необхідність застосовувати засоби контрацепції.

Серед інших вагомих мотивів - незадоволеність самим собою (у зв'язку з хворобою, зниженням потенції), страх перед вагітністю, звикання.

Для жінок найбільш важливими моментами, котрі зумовили незадоволеність, були:

1. Відсутність оргазму.
2. Емоційна холодність партнера.
3. Одноманітність і убогість пестощів.
4. Рідкість статевих зносин.

Інші мотиви - імпотенція чоловіка, вчинення статевих актів у стані алкогольного сп'яніння, фізична огидливість по відношенню до чоловіка.

Цікаво, що необхідність охоронятися від вагітності і страх перед нею, згідно з результатами опитування, затьмарюють життя чоловіків і ігноруються дружинами.

При певному розходженні (так, для жінок відсутність у них оргазму більш значуще, ніж для їхніх чоловіків; також у них відсутній такий мотив, як звикання), у чоловіків, і жінок багато спільного: не тільки для жінок, які традиційно вважаються більш емоційними, але і для більш раціональних чоловіків важливою є емоційна сторона інтимної близькості, взаємна ніжність і тепло.

Тих та інших засмучує одноманітність пестощів, недостатня винахідливість партнера. За цим може приховуватися і емоційна бідність партнера взагалі, і брак почуття до конкретної партнерки або партнера, і пуританське виховання, і примітивність, і, нарешті, брак уваги до партнера, невміння рахуватися з його(її) потребами й бажаннями, пише Lady.ru.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.