Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович жадає розмежуватися із Ющенко

Влада 10960 переглядів

Опубліковано - 18.09.2006 17:29 | Всі новини | Версія для друку

Янукович жадає розмежуватися із Ющенко
Янукович жадає розмежуватися із Ющенко
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович наголошує на необхідності найближчим часом ухвалити закони щодо розмежування повноважень уряду і Президента України.

“Ці повноваження ще остаточно не розділені і ви сьогодні бачите із преси, про що йдеться на зустрічах Президента і прем`єр-міністра, що відбувається в парламенті. Сьогодні ще йде процес формування парламентсько-президентської системи”, - сказав Янукович.

Він додав, що “процес цей буде важким і суперечливим”. Як зазначив прем’єр, на це піде час. Нині це заважає уряду працювати чітко. Однак, коли буде прийнято відповідне законодавство, вже не повториться ситуація, коли уряди мінялися майже щорічно.

На думку Януковича, ця політика так будувалася навмисно, щоб заплутати народ щодо того, хто несе відповідальність за безладдя у країні.

Янукович також підкреслив необхідність децентралізації влади, відзначивши, що цей процес повинен відбуватися поступово. За його словами, парламентський комітет з державного будівництва, регіональної політики й місцевого самоврядування найближчим часом внесе на розгляд парламенту законопроект №3207, що стосується реформи місцевого самоврядування. Цей законопроект передбачає, що обласна рада буде формувати свій виконавчий орган, який буде вирішувати питання регіону, зазначив прем’єр.

Янукович підняв питання конституційної реформи, яка пропонує парламентсько-президентську форму правління, зазначивши, що вона тільки почала набирати силу. “Поки що ми маємо тільки Конституцію. Необхідно ухвалити чимало законів, які б забезпечили реалізацію реформи, її реальне наповнення”, - підкреслив прем`єр-міністр.

“Зараз головне завдання влади і в центрі, і на місцях - побудувати ефективну систему управління. Ми зробимо все, щоб найближчим часом навести в країні порядок і в регіоні, і в центрі”, - наголосив Янукович.

Сьогодні, 18 вересня, Віктор Янукович перебуває з робочою поїздкою в Луганську, де представив нового голову Луганської облдержадміністрації Олександра Антіпова.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.