Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Житомирщині з’явився власний Лозинський

Кримінал Регіон: Житомирська область 8991 перегляд

Опубліковано - 9.03.2010 09:55 | Всі новини | Версія для друку

Батьки підозрюють що саме з цієї садиби № 6 по вулиці Зарічній відкрили вогонь по хлопчакам
Батьки підозрюють що саме з цієї садиби № 6 по вулиці Зарічній відкрили вогонь по хлопчакам
У Житомирську обласну дитячу лікарню з вогнепальним пораненням доставлений 14-річний учень середньої школи № 27 Сергій Терещук.

Трагедія сталася, коли хлопець з товаришем повертався додому з греблі річки Тетерів. Хтось відкрив вогонь по хлопчакам, повідомляє житиморський правозахисний центр "Свобода".

Почувши ляскіт пострілу, Сергій відчув гострий біль у нижній частині спини - куля увійшла в тіло косою траєкторією зверху вниз і застрягла в області правої сідниці. Хлопці кажуть, що стріляли з вікон розкішної вілли навпроти - з будинку № 6 по вулиці Зарічній.

Сергій був госпіталізований і прооперований. Однак кулю витягти не вдалося - вона застрягла поруч з життєво важливими судинами і нервами через що хірурги не стали ризикувати, адже один необережний рух - і дитина може назавжди залишитися інвалідом.

На місце події виїжджала оперативно-слідча група міліції. З огляду на особу власника вілли, справа може зовсім не зрушити з мертвої точки і залишитися безіменною. Чиясь співчутлива рукою в слідчих матеріалах вже зробила запис про те, що «стріляли невідомі осіби». Хто ж ці "особи"?

Людина, яку батьки хлопчика небезпідставно підозрюють у скоєнні злочину, добре відома, - це Валентин Олександрович Драган, голова правління, співвласник і колишній директор всесвітньо відомого заводу "Коростенський фарфор", нині розореного.

"І учні, і педагоги вражені тим, що трапилося - всі шоковані, школа гуде, мов вулик, - розповідає Світлана Миколаївна, мама Сергія. Вона вчителька, викладає в тій же школі № 27, де навчається Сергій. - Я знаю, що в цій країні ми правди ніколи не доб`ємося. Але стріляти в беззахисних дітей, які нічого поганого не зробили, які просто йшли берегом річки ... Це ж не його річка!"
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.