Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Стрілянина В Донецьку. Подробиці

Пістолетне право 10974 перегляди

Опубліковано - 19.09.2006 11:52 | Всі новини | Версія для друку

Донецьк. Місце події.
Донецьк. Місце події.
Сьогодні стали відомі деякі подробиці вчорашньої перестрілки в центрі Донецька. Правоохоронці знайшли російський слід.

Донецький міський голова Олександр Лук’янченко підтверджує, що в перестрілці 18 вересня поранений Самвел Адамян. Про це Лук’янченко повідомив сьогодні на прес-конференції.

За словами мера, вогонь у Адамяна був відкрито, коли той вийшов з автомобіля біля будівлі за адресою б. Шевченко, 29 у Калінінському районі міста.

“У районі бульвару Шевченка, 29, вчинено напад на громадянина Адамяна. При виході з автомобіля до нього наблизився невідомий, почав стріляти. Ще одна людина, яка була з ним (з Адамяном), втрутилася в сутичку. Потім підбігли охоронці з “Донбаснафтопродукту”, - розповів Лук’янченко.

Мер уточнив, що злочинця затримав міліційний патруль, що опинився біля місця події.

Лук’янченко акцентував увагу на тому, що злочинець, який стріляв у Адамяна, є приїжджим, громадянином Росії. Він затриманий і поміщений в ІТУ.

Олександр Лукьянченко не уточнив, ким є громадянин Адамян, сказавши, що поки не має у своєму розпорядженні такої інформації.

Мер також повідомив, що в результаті нападу поранено дві люди, зараз вони знаходяться в лікарні, і їхньому життю нічого не загрожує.

Підозрюваний вже дав перші покази. Зокрема, як повідомив прокурор області Олексій Баганець, затриманий стверджує, що приїхав з Казахстану і отримав замовлення на Адамяна. Замовник замаху поки невідомий.

За словами Баганця, нападника затримано. Його поранив охоронець банку, що знаходиться в тому ж будинку, що і офіс Адамяна. Охоронця госпіталізовано.

Як повідомила начальник ЦГЗ УМВС Донецькій області Вікторія Кушнір, нападаник чекав Адамяна біля офісу і вистрілив, коли бізнесмен на своєму сріблястому «Мерседесі» під’їхав до будівлі. Кілер поранив бізнесмена та його охоронця. Вірменин отримав серйозні поранення, але лікарі кажуть, що він житиме. Охоронець отримав дотичні поранення.

У міліції не виключають, що стріляли декілька осіб, оскільки на місці злочину було виявлено два пістолети ТТ, один з яких з глушником. Крім того, біля автомобіля валялися декілька паспортів, мобільних телефонів і кілька порожніх гільз. За іншою версією, нападала одна людина, стріляла з “Макарова”, а про запас у нього в кишенях було два ТТ.

Потерпілий - 50-річний бізнесмен Самвел Адамян, член вірменської громади міста Донецька. У сферу його бізнесової діяльності входить продаж металу, нафти й лісу.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.