Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Поради від волхва

Духовність 31916 переглядів

Поради від волхва
Коли людина вирішує змінитися - змінюються і люди, які її оточують...

1. Правило Дзеркала

Оточуючі мене люди - мої дзеркала. Вони відображають особливості моєї власної особистості, моєї душі, часто не усвідомлювані мною. Наприклад, якщо хтось мені хамить, - це означає, - я так хочу, я це дозволяю. Якщо хтось знову і знову обманює мене, значить, я схильний до того, щоб повірити будь-кому. Так що ображатися нема на кого.

2. Правило Вибору

Я усвідомлюю, що все, що відбувається в моєму житті - є результат мого власного вибору. І якщо сьогодні я спілкуюся з нудною людиною, значить, я сама нудна чи занудливий. Немає поганих і злих людей - є нещасні. Якщо я розгрібаю їхні проблеми, значить, мені це подобається. Так що нема до кого пред’являти претензії. Я сама причина всього, що відбувається зі мною. Автор і творець своєї долі - я сам.

3. Правило Погрішності

Я згодний з тим, що можу помилятися. Не завжди моя думка або мої вчинки інші люди повинні вважати правильними. Реальний світ не тільки чорне і біле, є ще світло-сірий і темно-біле. Я не ІДЕАЛ, я просто хороша людина і маю право на помилку. Головне - зуміти визнати її і вчасно виправити.

4. Правило Відповідності

Я маю рівно те, і рівно стільки, чому я відповідаю, на скільки заслуговую, не більше, не менше, чи стосується це відносин з людьми, роботи чи грошей. Якщо я не можу любити людину на повну катушку, смішно вимагати, щоб ця людина ТАК любила і мене. Так що всі мої претензії безглузді. І разом з тим, коли я сам вирішую змінитися - змінюються і оточуючі навколо мене люди (в кращу сторону)

5. Правило Залежності

Мені ніхто нічого не винен. Я ж здатен і можу безкорисливо допомогти всім, кому можу. І мені це в радість. Щоб стати добрим, треба стати сильним. Щоб стати сильним, треба повірити в те, що я все можу. А я вірю! Але треба і вміти говорити «НІ!»

6. Правило Присутності

Я живу тут і зараз. Минулого немає, тому що кожну наступну секунду настає справжнє. Майбутнього немає, бо його ще немає. Прихильність до минулого призводить до депресії, занепокоєння майбутнім породжує тривогу. Поки я живу справжнім, я СПРАВЖНІЙ. Є привід радіти.

7. Правило оптимізму

Поки ми лаємо життя, воно проходить повз. Очі бачать, ноги ходять, вуха чують, серце працює, Душа радіє. (Могло бути і гірше ...). Решта залежить від мене. Тільки від мене.
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Духовність»:
Більше тем:
Найцікавіше:
Згадай себе!
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.