Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Магія предметів вжитку (або збірка марновірств)

Дозвілля 32725 переглядів

Опубліковано - 20.07.2010 | Всі публікації | Версія для друку

Магія предметів вжитку (або збірка марновірств)
Якщо Ви вірите, що кожен предмет, з яким ми стикаємося в побуті, має певні енергетичні характеристики, що впливають на навколишнє середовище, у тому числі і на нас, то, знаючи особливості цієї взаємодії, ви зможете гармонізувати своє життя.

Візьмемо, наприклад, меблі або інші звичайні домашні речі. Меблі, в основному, бувають або дерев'яною, або із застосуванням дерев'яних елементів і складових. А всі дерев'яні предмети просочені енергією дерев, з яких вони зроблені. Але їх властивості залежать і від форми. Так, якщо вам здається, що ви піддалися несприятливій дії з чийогось боку, то корисно мати під рукою стіл з шістьма ніжками. Забравшись під нього, Ви позбавитеся від дрібного псування і іншої енергетичної капості. А Ваші домочадці будуть в захопленні від споглядання розділу сімейства в такому цікавому положенні.

Дзеркало відвіку має репутацію магічного атрибуту. По повір'ю, розбити його – сім років переживати нещастя. Але цього жахливого наслідку можна уникнути, якщо, розбивши дзеркало, виконати такий ритуал: кинути сіль через плече, тричі обернутися проти годинникової стрілки, а потім підпалити осколки дзеркала. Осколки, що потемніли від вогню, слід зберігати протягом року, а потім закопати їх. Тоді вас чекає всього один невдалий рік замість семи. Втім, якщо Вам не хочеться терпіти невдачу цілий рік, можна просто забути про існування цієї прикмети і жити розкошуючи.

І все-таки вважається, що дзеркала приносять успіх. Чим більше їх в будинку, тим краще. У передпокою дзеркало необхідне: поглинає негативну енергію, яку можуть принести в будинок господарі або гості. Недаремно існує прикмета: якщо повернувся з півдороги за забутою річчю – обов'язково виглянь в дзеркало, інакше шляху не буде. Якщо у вас поганий настрій, встаньте перед дзеркалом і пильно подивіться собі в очі. Настрій покращає.

Рекомендується вішати дзеркало поряд із столом у вітальні або на кухні – воно приверне в будинок достаток і багатство. Ніколи не вішайте дзеркало в такому положенні, щоб воно «відсікало» голову кому-небудь з домочадців. У такому разі він страждатиме від головних болів. Але не варто і вішати його дуже високо.

Підлоги в кімнатах прийнято покривати килимами. Енергетичні властивості килима багато в чому залежать від його форми. Круглі килимки символізують мир і духовність. Їх краще всього класти на підлогу в спальні, вітальні, їдальні, де повинна панувати спокійна обстановка. Квадратні і прямокутні килими і килими пов'язані з матеріальною, інтелектуальною і технологічною сферами. Вони підходять для кабінетів, офісів, бібліотек, прихожих і сходових майданчиків. Овальні килими володіють універсальною енергетикою і тому скрізь будуть до місця, особливо якщо Ви зумієте органічно вписати їх в інтер'єр

Якщо у вас виникли фінансові утруднення, покладете під килим шматочок висушеного моху або морської водорості. Це притягає гроші. У жодному випадку не слід відразу перевертати килим, якщо ви випадково поклали його виворотом вгору. Пройти по килиму, лежачому виворотом вгору, – на щастя. Не можна класти килим на невимитому підлогу – разом з пилом під ним осяде вся негативна енергія, що накопичилася в приміщенні. До того, як пилососити килими, розкидайте по ним запашні трави і розсипте сіль. Це також нейтралізує негативну енергетику.
Дуже важливими, з погляду біоенергетики, властивостями володіють предмети, що знаходяться на кухні. Але не забувайте, що головне на ній – це все-таки їжа! Плита пов'язана із стихією вогню. Китайці вважають, що вона неодмінно повинна бути обернена фасадом на південний схід і її, як священний предмет, необхідно містити в чистоті. По повір'ю, біля плити не можна плакати, лаятися, цілуватися і співати. Не можна різати цибулю, як на самій плиті, так і поблизу неї.

Не менш важливий атрибут кухонної магії – обідній стіл. Він символізує домашній вівтар, тому потрібно розмістити його паралельно стіні, щоб енергія, оточуюча фундамент будинку, обтікала і його. На стіл не можна сідати, класти на нього гроші, ключі. Це може накликати нещастя.

Різні технічні пристосування вже давно стали частиною нашого життя і велика їх частина поселилася саме на кухні. Але ми часто забуваємо, що у машин теж є «душа». Техногенні пристрої знаходяться на куди вищому енергоінформаційному рівні, ніж звичайні речі, завдяки можливості динамічної дії. Тому техніка знаходить деякі риси, властиві скоріше живій істоті, чим неживому предмету. Типова ситуація – бір не працює при неввічливому поводженні з ним. Поки господар кляне його останніми словами: «Ах ти, такий-сякий, такий-сякий!» – несправність усунути не вдається. А варто заговорити з ним ласкаво: «Ну що ти, милий? Ну давай, голубчик!» – машина виправляється сама собою. Тому, коли наступного разу Ваш кухонний комбайн відмовиться перемелювати те, що в нього поклали, спробуйте його спершу умовити «по-сімейному», а вже потім нести в ремонт.

Всі електронні пристрої виділяють випромінювання, енергетично зовсім не позитивне. Тому небажано постійно знаходитися в кімнаті, де коштує телевізор, комп'ютер або мікрохвильова пекти. Телевізор володіє «вампірічеськімі схильностями». Більшість людей після проглядання телепередач відчувають різкий занепад сил. Нерідко буває так, що людина приходить з роботи і насамперед включає телевізор, переодягається, вечеряє, базікає по телефону – все під акомпанемент телевізора. У такому стані він практично не сприймає сторонньої інформації, легко гарячиться по дурницях, не може ні на чому зосередитися. А все завдяки нерівноцінному енергообміну з блакитним екраном.

Комп'ютер – мабуть, найскладніший з побутових приладів. Тому і енергопотенціал його на декілька порядків вищий. «спілкуванні» з комп'ютером вступає в силу закон зворотної взаємодії. Іншими словами, ми обмінюємося з комп'ютером інформацією. Людина пристосовується до машини, а машина – до людини. В результаті ми відчуваємо дискомфорт, працюючи за чужим комп'ютером. А якщо за наш комп'ютер сяде чужак, машина може без видимої причини почати «глючить». Перевірено не раз. Нейтралізувати несприятливу енергетику можна, поставивши поряд з комп'ютером маленьку пірамідку або інший предмет, що володіє властивістю захищати від патогенного випромінювання.

Телефон – теж вельми чутливий механізм. По телефонних мережах передається частина нашого біоенергетичного потенціалу. Тому ми часто, знімаючи трубку, вже наперед знаємо, хто на дроті. До речі, якщо у того, хто нам дзвонить, достатньо сильна енергетика, телефон може зламатися. При телефонній бесіді з неприємною нам людиною ми відчуваємо себе погано, як і при особистому спілкуванні з ним. Щоб уникнути цього, краще відключати телефон, якщо ви не розташовані з кимось розмовляти. Якщо телефон дзвонить, а вам чомусь не хочеться знімати трубку – не робіть цього.

Взагалі, живите в світі з своїми домочадцями і своїми домашніми речами, тоді Вам будуть не страшні будь-які знегоди і не потрібні ніякі прикмети і марновірства! Будьте щасливі.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.