Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Телегонія у людей

Духовність 76878 переглядів

Опубліковано - 12.10.2011 | Всі публікації | Версія для друку

Хто залишив генетичний код цій жінці?
Хто залишив генетичний код цій жінці?
Суть явища телегонії (від грецького tele - «далеко» і gennao - «породжує») полягає в тому, що перший статевий партнер дівчини, що стає жінкою, впливає на її майбутнє потомство, навіть якщо воно буде не від нього.

Ще в радянському союзі, доктор біологічних наук Петро Гаряєв проводив дослідження над молекулами ДНК. Тоді, в 1985 році, він в інституті фізико - технічних проблем працював з лазерною установкою.

Суть методу була така: через пробірки з молекулами ДНК пропускався промінь лазера і фотони променя записували на себе всю інформацію про молекули.

Одного разу, випадково, доктор Гаряєв вставив для досліджень порожню пробірку, в якій не було нічого. Почавши аналіз, він зрозумів, що зробив помилку і хотів замінити порожню пробірку на іншу. І коли Горяєв глянув на монітор - він був дуже здивований.

Від порожньої пробірки продовжували надходити сигнали, схожі на сигнали, що були до цього. Хоча в самій пробірці взагалі було порожньо, але прилад постійно показував інформацію спадковості молекул ДНК.

У підсумку, після декількох років роботи було зроблено висновок, що після видалення молекул ДНК - в приладі і пробірці все одно залишаються сліди цих молекул. Саме тоді широко заговорили про поняття - телегонія у людей.

Хоча, знову ж таки, наші сучасні вчені тільки підтверджують події та правила, про які говорили веди тисячі років тому.

Якщо простими словами - телегонія у людей - це слід першого мужчини в генетичному коді дівчини на все життя. Це означає, що дівчина, надалі, буде народжувати дітей з ознаками найпершого сексуального партнера.

Навіть якщо вона матиме стосунки з четвертим або десятим чоловіком - всі діти матимуть ознаки першого. А потім, сучасні батьки вгадують: «А на кого схожа наша дитина?»



Теж саме відбувається і в чоловіків. Перша жінка закладає свою інформацію в геном чоловіка. Наша ведична культура розвивалася так довго тому, що наші предки знали, що таке телегонія у людей і намагалися себе захистити дотримуючись певних законів.

Строго заборонялося дівчині до заміжжя вступати в статеві зв’язки з іншими. Якщо таке траплялося - дівчину вважали легковажною і з нею ніхто не хотів мати справу.

Чим більше у дівчини чи хлопця було статевих зв’язків з різними людьми, - тим гірше буде потомство. У дівчини кожен хлопець залишає свій генетичний код і справжній генетичний код дівчини перемішується і розчиняється в інших.

Телегонія у людей менше проявляється у чоловіків. Ще дуже погано, що якщо під час першої статевого зв’язку дівчина чи хлопець знаходяться під дією алкоголю або інших наркотичних засобів - надто сильно спотворюється генетична інформація.

І потім виходить, що крім того, що діти в родині чоловіка не зовсім його, так ще й з поганою спадковістю і спотвореною генетичною інформацією.

Люди з розумінням того, про що говорять арійські веди та правила устрою Всесвіту - намагалися викорінювати телегонію зі свого суспільства, шляхом правильного виховання дітей.

Найстрашніше, що телегонія у людей продовжує прогресувати і вже з’явилися конкретні негативні наслідки, пише російський сайт “Здоровый образ жизни. Ведическая культура”.

Уявіть, сьогодні на 3000 народжених дітей - всього ОДИН здоровий. Наприклад, в 1992 році, в Росії - рівень народжуваності дебілів склав 17%. Нагадаємо, що при 18% виродження всього народу стає незворотнім.

Сьогодні в СНД менше 10% випускників школи можуть вважатися здоровими. І це далеко не всі факти. Запам’ятайте, що охайність і цнотливість - цей той ВЕЛИКИЙ ПОДАРУНОК, що ми можемо зберегти для нашої другої половинки і телегонія у людей - це великий гріх.
Директор Інституту репродуктивної медицини професор Федір Дахно
Директор Інституту репродуктивної медицини професор Федір Дахно
Автограф першого спермія

Про телегонію пише у вересневому накладі тижневика “2000” Роман Барашев - у своєму матеріалі “Телегонія: Автограф першого спермія”.

Якби мені сказав про телегонію представник якої-небудь релігійної конфесії – я пропустив би його слова повз вуха. Але за розвиток цієї наукової думки ратує найвідоміший в Україні репродуктолог, стараннями якого на божий світ з’явилося понад 8 тис. новонароджених українців, а наукові праці професора Федора Дахно незабаром будуть відзначені Державною премією України. Так що – особлива увага!

Як відомо, у багатьох народів ще зберігається негативне ставлення до дошлюбних статевих зв’язків. У нашому суспільстві цнота вважалася величезною цінністю, її розглядали як умову збереження чистоти роду, і люди прекрасно розуміли, що невпорядковані статеві відносини ведуть до виродження, деградації.

Багато країн, де пропагували розбещеність і розпусту, зникли з лиця землі. Безмежна сексуальна свобода сприяла поширенню проституції, статевих збочень, психічних відхилень і нездатність народжувати здорових дітей.

Можна сказати, що телегонія «була виявлена» понад 200 років тому. Ще тоді, коли селекціонери тварин (коней, собак і птахів), зауважуючи, що самка мала зв’язок із самцем іншої породи, негайно вибраковували її, і репродукція чистокровного потомства в даній парі вважалася неможливою.

- Як пояснюється цей ефект?

- Перший сексуальний контакт залишає слід у системі генетичного успадкування жінки на все життя. При цьому відбувається двосторонній енергоінформаційний обмін партнерів на хвильовому рівні ДНК. Надалі обидва вони будуть нести в собі «чужу» ДНК-інформацію, яку передадуть майбутньому потомству разом зі своїми генами і генами батьків. Іноді хвильова програма першого партнера може повністю переформатувати спадковий матеріал фізичного (генетичного) батька.

Діти, народжені не дуже розбірливою у статевих партнерах матір’ю, отримують не тільки зовнішні ознаки її першого чоловіка, але часто і його хвороби, в тому числі психічні. Такі діти в родині іноді відчувають відчуженість, ворожість.

- Лікарю, мені страшно за себе і за своїх дітей.

- Позначено непоодинокі випадки народження білими жінками дітей з явними ознаками негроїдної раси, якщо раніше вони мали темношкірих статевих партнерів, навіть без зачаття і народження в минулому. Якось жіночий організм запам’ятав цей «образ» і проявив себе через кілька років. Іншими словами, спермій першого сексуального партнера залишає свій фантом-автограф партнерці на все життя, і позбутися цього хвильового поля вона не зможе ніколи. Ефект телегонії може передаватися навіть через кілька поколінь, проявляється він, хоча і в меншій мірі, також у чоловіків.

І зовсім не випадково висока народжуваність, найнижча дитяча смертність і практично нульовий відсоток спадкової патології зафіксовані демографами в країнах Сходу - саме тому, що там збереглися національні традиції та релігійні заборони, практично немає дошлюбних та позашлюбних статевих зв’язків.

А у нас сьогодні близько 65% дівчат до 16 років мають сексуальний досвід. І все більше жінок страждають від безпліддя. А що вже говорити про збільшення кількості дітей з вродженими вадами, розумово відсталих, а також гомосексуалістів і транссексуалів! Все це може бути наслідком генетичних мутацій хромосомного ланцюжка ДНК внаслідок безладних статевих стосунків. Зате розвинена індустрія еротики, порнографії...

Переклад українською - "Народний Оглядач"

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Духовність»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.