Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вивільнення арійської свідомості як запорука ліквідації Української держави

Політологія 49983 перегляди

Опубліковано - 5.12.2005 | Всі публікації | Версія для друку

Двохтисячолітня християнська традиція витворила в Європі збочені форми реалізації людської потенції. Пригінена людська сексуальність не раз вибухала крайніми формами патріархального тоталітаризму: від багать Середньовіччя до “німецького експерименту” середини минулого століття.

Чому найбільш цікава і велична революція, що трапилася в Росії на початку минулого століття закінчилася тривільним тоталітаризмом?

Чому українці, які прагнули волі завжди потрапляли в тенета рабства? Чому Америка розвиваючи капіталістичну систему, змогла створити суспільство добробуту для всіх?

Відповідь пропонуємо шукати у площині розвитку свідомості. Усе, що сприяє розширенню людської свідомості сприяє таким чином і соціальному звільненню людини. Будь-які спроби закабалення людської свідомості, поринення в ілюзорні світи “національної єдності”, “класової боротьби” і “розбудови держави” сприяють подальшій експуатації людини.

Розвіяні ілюзії українських мешканців, що мали “найкращі стартові можливості” для досягнення незалежності є добрим фактором у процесі розвитку свідомості. Розчарування і відчуття відсутності виходу – почуття гнітючі, але цілком необхідні для переходу до фази пробудження. Тому у цьому випадку, справді, чим гірше, тим краще. Тим більше людей зможе прокинутися.

Арійський світогляд як світогляд людини майбутнього включає в себе усю безмежність думок і поглядів. Але його об’єднує безперечна повага до самого процесу еволюції свідомості. Тому арійський світогляд є рушійний фактором еволюції.

Діяльність арійських “гуртків” має відбуватися у напрямку формування центрів розширення свідомості. Дієві перевірені і нові практики мають зайняти важливі місце у роботі таких “гуртків”. Широке поле заходів може включати:
  • форми масових медитативних танців;

  • експериментів з диханням;

  • відродження древніх ритуалів у новітньому оформленні;

  • використання психоделічних препаратів;

  • альтернативні форми соціальної організації.

Насправді

окреслити таке поле неможливо. Воно занадто широке й об’ємне. Головним же руслом розвитку арійської свідомості має бути напрямок звільнення людської особи від гніту соціально-сексуальних табу, які накладає сучасне патріархальне суспільство. Ідеалом арійців усього світу є Аратта – древня трипільська цивілізація, до матріархальних іделів якої і має бути спрямований рух сучасних “трипільців”.

Двохтисячолітня християнська традиція витворила в Європі збочені форми реалізації людської потенції. Пригінена людська сексуальність не раз вибухала крайніми формами патріархального тоталітаризму: від багать Середньовіччя до “німецького експерименту” середини минулого століття. Тому “гуртки” арійської свідомості мають працювати у кожному конкретному напрямку розширення людських прав на кохання, працю та знання.

Зрештою, та енергія, яка викликає любовний екстаз використовується і для щоденної праці. Арійці повинні підтримувати усі форми вільного підприємництва, спрямовані на найширше залучення робітників до управління і творчої діяльності. Усі форми політиканства мають бути засуджені і відкинуті. Арійці повинні зосередити роботу тільки на практичні площині цілоденної роботи -
  • на рівні місцевого самоврядуваня,

  • профспілкової діяльності,

  • створення умов для натхненної праці та відпочинку,

  • організації виховання дітей та підлітків,

  • феміністичному русі,

  • екологічній діяльності тощо.

Розширена людська свідомість дуже скоро зрозуміє цінність цілоденної творчої праці на конкретному людському рівні. Усе більше людей буде розуміти безперспективність і шкідливість існування державного апарату насильства у формі відчужених бюрократичних форм. Чим більш активною і цілеспрямованою буде праця арійського “самоврядування”, тим менше влади буде залишатися у безвідповідальних політиканів і корумпованих бюрократів із “центральних” органів влади.

Кінечним результатом розвитку арійської свідомості має бути ліквідація держави, як інституту насильства та пригнічення людської енергії. Тому арійський рух має цілком розійтися з реакційними тенденціями “розбудови держвави” і спрямувати свою діяльність на практичних напрямках допомоги розвиткові людського самоврядування.

Особливим пунктом потрібно виділити питання створення мережі організації “м’яких родів”. Незадовільна система пологової допомоги в Україні сприяє не тільки високому рівні дитячої смертності, а й жахливим формам психологічного травматизму. Набагато легше народити готового арійця, ніж потім довго і тяжко лікувати його психіку, в якій на підсвідомому рівні записані тяжкі ураження, нанесені офіційною медициною.

Другим важливим пунктом має бути допомога центрам розвитку свідомості у найширших формах. У цьому плані нашої підтримки потребують усі форми, що використовують методики “пробудження”. Не можна у цьому разі обминути і питання легалізації використання психоделічних препаратів, що дають стійкі і незворотні результати і цілком безпечні на практичному рівні. Хоча новочасні методики дозволяють обходитися й без них, право на користування такими препаратами має бути надане у тих випадках, коли вони дають кращий і більш ефективний результат. Корисним у цьому плані є досвід Нідерландів і, останнім часом, Канади.

Третім пунктом програми реалізації арійської свідомості має бути якнайширше сексуальне звільнення жінок та дітей. Мають бути засуджені будь-які прояви чоловічого сексизму і патріархального гноблення. Умови для творчої праці, пізнання світу і натхненного дозвілля мають бути комфортним середовищем для розвитку людської особистості у цілком Новому Світі, де ім’я “Україна” значитиме тільки духовно, соціально та сексуально вільних людей, рівних серед рівних. Існування інститут держави буде покладено край у результаті зростання відповідальності трудящих за свою працю, своє життя і своє майбутнє.

“І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати
І будуть Люде на землі…”


13.08.2001

© Конкурсна робота, надіслана на Всесвітній політологічний конкурс “Перспективні моделі української держави і технології їх реалізації”, який проводився в рамках роботи Політологічної секції ІІІ Всесвітнього форуму українців в м.Києві (серпень 2001 року).

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Політологія»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.