Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чого хочуть чоловіки?.. У першу чергу - вдало одружитися!

Дозвілля 47957 переглядів

Опубліковано - 14.12.2011 | Всі публікації | Версія для друку

Чого хочуть чоловіки?.. У першу чергу - вдало одружитися!
Пречудове чоловіче холостяцьке життя - це бравада! Жити в оточенні незаміжніх старіючих жіночок або недоумкуватих дівок - заняття з числа малоприємних. І розкидати своє сім’я наліво і направо (найчастіше в «нікуди») анітрохи не більше захоплення, ніж знайти надійного партнера на все життя.

А стабільний заспокійливий побут для чоловіка - і є справжнім щастям.

Чоловіки мріють про щасливе одруження не менше романтичних осіб з любовних романів чи сучасно-прагматичних упорядниць домашнього вогнища. Малюють в уяві всілякі жіночі образи - один кращий за інший! І ніхто не хоче суцільних товарно-грошових відносин у сім'ї (одружитися з розрахунку) - всі мріють про кохання.

Мріють і ...не поспішають одружуватися. А все через те, що красиві жіночі образи в думках чоловіків найчастіше не відповідають реаліям життя: жінки - досить неприємні створіння.

Чому так притягує деяких жінок до поетів і художників? До співаючих про кохання? Жінок тягне до красивих образів? Саме так! Їх тягне до красивих образів, а ми, чоловіки, мріємо про своє - про прекрасних жінок... Яких немає на світі.
Тим Прекрасним Дамам, які все-таки існують, ми даємо зрозуміти про наявність у нас різних дивних бажань - і чим вони химерніше, тим легше зачарувати-полонити жінку і затягнути її в ліжко. Щоб мати постійний секс, ми повинні розмовляти з жінками як до, так і після еякуляції, повинні прикидатися, що нас цікавлять їхні думки.

Жінки думають, що чоловіки вважають їх загадкою, що існують чоловічі сексуальні фантазії, і намагаються вразити чоловічу уяву... пліткують між собою про чоловічу небалакучість, не підозрюючи, що чоловіки мовчазні лише тому, що чесні перед ними.

Головна чоловіча фантазія: зробити «це» грубо, швидко і щоб більше з Нею ніколи не зустрічатися.

Ту частину чоловічого населення, яка вважає, що вони змушені лицедіяти через бажання дістати доступ до «заповітних» жіночих місць, свідомо не залучаю в співавтори - у них своя правда в життя. Вони живуть тим, що жінки не дають їм альтернативи. Або виснажливе удавання, або мастурбація.
Інші ж серйозно вважають, що удача у виборі партнерки - це щось на зразок виграшу мільйона. Спробуй, виграй!.. Не тут-то було! Ось і копирсаються мужики, от і дивляться-роздивляються-мацають-вибирають... Вдале одруження - це подружнє життя без розлучень. А розлучення - це чоловічі поразки.

Негоже чоловікам бути переможеним у житті! Тому й вимоги у них до майбутньої дружини цілком виправдані:

Жінка, по-перше, дійсно повинна вміти готувати. Жодні хитрощі у вигляді романтичних походів у кафе чи ресторан не допоможуть - романтика в «асортименті» повинна бути на домашньому столі. Не вміє жінка готувати? Нехай вчиться! І до тих пір, поки не навчиться радувати чоловіка смачною і здоровою їжею.

По-друге, вона повинна бути хазяйновитою та домовитою. Не «бігати» по нескінченним навчанням та семінарам, тренінгам по всяким, не дбати судомно про своє «особистісне зростання», а більше знаходитися вдома - стежити за домашнім господарством. Доглядати дім.

По-третє, найважливіший обов'язок жінки - турбота про дітей. Діти повинні бути доглянутими, ситими і здоровими. І зробити це зобов'язана жінка. Нехай відразу (ще до заміжжя) знає про це і готується до материнства.

Нарешті, чоловік під час сексу може думати тільки про секс, інакше відволікаючі думки зроблять свою чорну справу - не буде чоловік у любощах твердий і рішучий. Про це мудра жінка зобов'язана потурбуватися заздалегідь - вона повинна бути привабливою і сексуальною. Не виглядати, а бути. І, як мінімум, перед приходом чоловіка.

Всі ці нехитрі і доступні для жінки чоловічі вимоги не відрізняються новизною і оригінальністю. «Відрізняються» лише жінки, які не бажають бути хорошими дружинами. Тому й мріють чоловіки про вдале одруження.

Мріють і ...не поспішають одружуватися.
Чого хочуть чоловіки? Думка жінки

Я не знаю, для чого так багато пишуть і говорять про те, що подобається чи не подобається чоловікам в нас, жінках. Напевно, це ціла індустрія, на якій люди роблять гроші. Погодьтеся, важко уявити сьогодні наш світ без салонів краси, розмаїття фарб для волосся, центрів фітнесу і багато чого іншого, що в принципі і не потрібно, якщо б жінки знали основні постулати...

По-перше, це усмішка. Усміхнена жінка навряд чи відмовить в побаченні, впевнені чоловіки. А чоловіки дуже бояться відмови і бути незрозумілими.

Скромність, як і багато століть тому є головною прикрасою жінки. Адже скромна жінка не належить цілій свиті шанувальників, не привертає масу уваги. А навіщо зайві нервові витрати і так зайнятому роботою чоловікові? Чоловік - це здобувач, а не охоронець!

У чоловіків, найголовніше, - немає переваг в уподобанні кольору волосся жінки. Брюнетка або блондинка? Більшість чоловіків у всьому світі віддають перевагу... Натуральному кольору волосся!

Скромність, природність не так вже й складно! Нехай серед подруг ви зарекомендуєте себе немодною, але ваша популярність у чоловіків різко підвищиться! Так що для вас важливіше?

Опитування чоловіків спростували красу і привабливість довгих жіночих ніг - довгі ноги в очах чоловіків виглядають неестетично. Це просто глянець і гламур, вважають чоловіки. На таких жінок добре дивитися на обкладинках журналів. Це - загальне надбання, а чоловіки люблять володіти жінкою, а не милуватися, і тим більше, не дозволяти милуватися іншим! Довгі ноги чоловіки вважають неприродними!

Мало того, чоловіки люблять жінок невисокого зросту - вони так само відповідають бажанню чоловіка в жінці природності. Невисокі, мініатюрні жінки добріші, більш жіночні і темпераментні.

Найголовніше: чоловік не любить різноманітності, як прийнято було вважати. Він бажає, щоб жінка не робила різких змін у зовнішності. Чоловік хотів би бачити свою обраницю такою, яка вона була під час їх першої зустрічі, коли він у неї закохався!

Так що, перш ніж обрізати своє довге волосся, нарощувати неприродно-довгі нігті, одягатися екстравагантно або перефарбовувати волосся, нехай і не в червоно-зелений, а просто в інший колір, - подумайте гарненько!

Від “Аратти”. Ми не будемо стверджувати, що думка першого автора (В'ячеслава Старостіна, “Школа життя”) - це думка всіх чоловіків, - кожний має власну історію стосунків і власну позицію. Автор хоч і примітивно, але висловив той образ, який сформувало суспільство і певний сенс в його думках є.

Думка жінки (Margarita, “Ответин.ru”) є більш поміркованою і наближеною до тих думок і бажань, які насправді плекають чоловіки.

Ще одним цікавим фактом є результати дослідження науковців із Rutgers University, Нью-Джерсі (США), які з`ясували, що сучасні чоловіки мріють про родину більше за жінок. Під час дослідження було опитано 5199 самотніх чоловіків та жінок. 51% чоловіків віком від 21 до 34 років хотіли дітей, порівняно з 46% жінок того ж віку. Відсоток старших чоловіків (35-44 роки) становив 27%. Для жінок ця цифра становить лише 16%.

Таку тенденцію вчені пов'язують із пріоритетами сучасних жінок. Лише після досягнення певних успіхів у роботі, жінки готові до створення родини.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.