Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вплив групи крові на характер людини

Дозвілля 106851 перегляд

Опубліковано - 7.10.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Вплив групи крові на характер людини
Група крові впливає на характер людина та її особисте життя - і в це щире вірять, наприклад, в Японії. Навіть при прийомі на роботу в Японії начальника може зацікавити цей показник. 75% японців вважають реальним зв’язок між типом крові, характером і працездатністю.

На думку деяких вчених, з кров’ю людина отримує певний набір якостей і талантів. Вперше таке припущення висловив Сасахіко Номі в 1971 році. Зараз його ідею продовжує розвивати його син Тосітака. Його погляди поділяють й інші вчені: Кортні Кокс, Елізабет Херлі і Шеріл Коул.

Так, при першій групі крові людини важливо суспільне визнання за заслуги. Власники цієї групи люблять роботу, вони уважно дивляться на світ широко розкритими очима. Чоловікам з першою групою любов потрібна в тій же мірі, що і їжа. Вони здатні на серйозну прихильність, але егоїзм може все зіпсувати.

Жінки ж стають прекрасними домогосподарками і такими залишаються, поки в будинку є гроші, а поруч чоловік, що забезпечує розваги. В іншому випадку, їхнє життя стає сірим і монотонним. Ще одна риса - власницькі нахили і ревнивість.

Друга група крові - це перфекціоністи, для яких деталі важливіше за все. Іноді такі люди відрізняються зайвою чутливістю і не йдуть вперед, коли це потрібно. Тобто лідерами їм, швидше за все, не бути. Коли вони керують, то висувають нереальні вимоги. Самі ж вони здатні довгий час працювати без перерви, чого не скажеш про оточення.

Чоловікам з другою групою крові життєво потрібна дружба і кохання. Вони нерідко рано одружуються, відрізняються вірністю, люблять, аби вдома їхнє існування було оточене комфортом і турботою.

Жінки ж можуть вступити до шлюбу як в само собою зрозуміле, хоча це не виключає переконаності в тому, що союз необхідно створювати на засадах гармонії. Вони не схильні відкрито показувати свою любов. Чим менше романтики, тим краще для них. Володарками другої групи крові є Гвінет Пелтроу, Крістіна Річчі, Сара Мішель Геллар, Брітні Спірс. А серед чоловіків це Робін Вільямс і Рінго Старр. Також цікаво, що найбільше українців мають саме другу групу крові.

До речі, - за неофіційною статистикою онкологів-практиків, найбільше рак «любить» людей з другою групою. Про це розповідав головний онколог України, директор Національного інституту раку Ігор Щепотін. При цьому він додав, що все ж таки не вважає другу групу крові фактором ризику. Просто з такою кров`ю найбільше онкохворих.

Третя група крові - це індивідуалісти, творчі натури, оригінальні та неприборкані. Власники третьої групи крові чудово обходяться без колективу, чудово пристосовуються до зміни місць і відрізняються винахідливістю при освоєнні будь-якої незвіданої території. Гнучкі, хитрі, врівноважені, вони легко переймають чужий досвід і не скуті традиціями якої-небудь однієї соціальної групи.

Третьогрупники спокійно переносять самотність і без проблем ненадовго вписуються в незнайоме товариство. Вони не прагнуть пригнічувати й володарювати, як носії першої групи крові, їм «в лом» підкорятися і чекати біля моря погоди, як другогрупників. Зате вони чудово вміють отримувати зиски з найрізноманітніших ситуацій, зберігаючи свою незалежність. Доказом тут може стати статистика: майже 40% американських мільйонерів - це власники третьої групи крові.

Вищі цінності для людей цього типу - свобода і незалежність. Це дуже чутливі особистості, іноді агресивні. При цьому вони завжди враховують чужу точку зору, вміють співчувати, співпереживати. Зовні вони, як правило, спокійні і стримані, але в їх душі таїться справжній вулкан пристрастей. Жінки з цією групою крові надзвичайно ревниві.

Представники четвертої групи крові - це чудові організатори, м’які і дуже врівноважені. Їх відрізняють раціоналізм, тактовність, чесність. Вони завжди відрізняються аурою загадковості навколо себе. У них ніколи неможливо дізнатися плани на найближчий час, воліють підносити сюрпризи.

Четверта група - наймолодша, її власник - особистість суперечлива, в якій кожної тварі по парі. Звідси - душевні розлади, постійні сумніви, внутрішні конфлікти, нерішучість, що негативно впливають на самооцінку. Представники цього типу дуже важко приймають рішення і часто мають знижений імунітет.

До оточення четвертогрупник поблажливий, і якщо не перти на нього танком, то його практично неможливо викликати на бій. Він володіє рідкісним умінням розуміти і влазити в чужу шкуру, вислухати, дати пораду і відшукати компроміс. Його часто люблять, але рідко знають добре. Занадто багато масок у нього під рукою. З жінок цієї групи крові виходять чудово чуйні та вірні дружини.

Четвертогрупник вбирає як губка знання; він багато читає, і голова його завжди сповнена найрізноманітніших теорій, абстрактних і дотепних. Він часто прагне пізнати і зробити все, що можливо, не думаючи при цьому про наслідки своїх вчинків. Його проблема - прагнення осягнути неосяжне і отримати ідеал. Тому він досить ледачий у дрібницях і не буде лізти зі шкіри геть, аби отримати зайві гроші чи піднятися кар’єрними сходами. І - як не дивно - його оточення власноруч готове притягти йому все на блюдечку з блакитною облямівкою.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.