Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гороскопи на 2007 рік за знаками Зодіаку

Дозвілля 31838 переглядів

Опубліковано - 21.11.2006 | Всі публікації | Версія для друку

Гороскопи на 2007 рік за знаками Зодіаку
Точкою відліку, яка внесе свої корективи і додасть енергії для втілення запланованих тенденцій, буде новорічна ніч. Схожі очікування, мрії, загальна радісна напруга відчуттів - в цій енергетиці можна черпати натхнення й сміливість. Прийде новорічна ніч - загадуйте бажання, будуйте плани.

І тоді зоряні пазли, підкоряючись вашій волі і нез'ясовним законам взаємозв'язку причин і наслідків, складуть для вас той малюнок долі, про який Ви мрієте.

Овен

2007 рік для Овна - перехідний період, продовження великої подорожі в майбутнє, яка почалася в 2006 році. Рік обіцяє бути вдалішим за попередні роки, проте на легке й безпроблемне досягнення цілей краще не сподіватися: терпіння, помірність, дисципліна і наполеглива праця - ось кращі спільники Овна цього року. Ділові поїздки за кордон, а також стосунки з іноземними партнерами складатимуться вдало. Цього року Овнам варто задуматися над підвищенням свого професійного рівня. Осінь - прекрасний час підвищити кваліфікацію або зайнятися здобуванням чергової (або першої, - у кого як) вищої освіти.

Рік почнеться з планування майбутньої діяльності й інвентаризації матеріальних і інтелектуальних цінностей. У період з січня по травень Овни зможуть відновити старі зв'язки і встановити нові корисні ділові знайомства. Протягом року в справах не варто йти на ризик і вплутуватися у фінансові авантюри, якими б принадними й вигідними вони не здавалися. Найвдаліший час - з 15 травня по 25 червня, коли Марс знаходитиметься у вашому знаку і дозволить вийти на якісно новий кар'єрний рівень. Але це не момент зльоту, - таке зростання можливе тільки завдяки великим зусиллям, концентрації всіх ваших зусиль і талантів, наполегливій праці і вивіреним крокам. У фінансовому відношенні сприятливий час - перша половина року, особливо квітень і травень; обережності слід дотримуватися в листопаді і в кінці грудня.

Всі найсприятливіші ознаки цього року для Овнів доводяться на сферу особистих стосунків, - тут усе просто і зрозуміло. Прилив сил і вдалий збіг обставин додасть Овнам рішучості, і навіть найбезнадійніша романтична ситуація виявиться у результаті виграшною і все влаштується найкращим чином. Непевний момент може виникнути в другій половині липня - ймовірно, що минуле нагадає про себе. Початок березня й увесь червень для Овнів - якнайкращий час для пошуків нового кохання і налагодження відносин із родичами.

Телець

Тельці в 2007 році займатимуться, в основному, будинком, сім'єю, відносинами з родичами. Доведеться відновлювати стосунки, мирити тих, хто посварився; вірогідне деяке відчуження в сім'ї, особливо в середині літа, напружені стосунки з батьками. Удома вірогідні перестановки, ремонт; обставини змушуватимуть виконувати власноручно багато роботи. Разом із цим, розташування планет обіцяє Тельцям отримання спадку, посагу або прибутків від ризикованих заходів.

У першу половину року на Тельців звалюється така кількість справ і обов'язків, що вони можуть впасти в стан смутку. Ось цього допускати Тельцям не потрібно у жодному випадку - найкращі сили слід витратити на упорядковування свого особистого простору і продумати список справ, які необхідно виконати в першу чергу. За неухильного дотримання цих умов, Сатурн буде прихильний до Тельців і надасть їм дві чудові можливості істотно поправити свої справи, - з одного боку, - вирішити питання зі спадком, а з іншого, - непогано заробити на операціях із нерухомістю. Лютий - найбільш відповідний час для розвитку кар'єри: буквально за кілька днів Тельцям удасться просунутися як за місяці наполегливої праці. Сприятливий час у фінансовому відношенні - березень і квітень. Обережності слід дотримуватися в червні.

У квітні та листопаді покровителька-Венера принесе Тельцям успіх в коханні і щасливий випадок, який, якщо ним правильно розпорядитися, змінить особисте життя в кращий бік. В кінці липня - на початку серпня можливий вигідний шлюб, а в грудні Тельцям категорично не рекомендується вплутуватися в таємний роман - все швидко і невдало для Тельців розкриється й обернеться втратою грошей і підмоченою репутацією.

Перед Новим роком Юпітер увійде до дружного до Тельців знаку Козерога і відкриє нову сторінку життя для Тельців. Звернете увагу на цей період - обставини життя складатимуться якнайкращим для вас чином.

Близнюки

2007 рік трохи обмежить звичайну активність Близнюків і запам'ятається представникам цього веселого, яскравого знаку як період самоти, поглиблення в себе, ґрунтовної, навіть медитативної стриманості. Мінімум контактів, - тільки ділові і лише у випадку крайньої необхідності. Поїздки вимушені і не завжди вдалі. Проте Близнюкам усе це навіть сподобається, вони розцінять такий стан речей не як вимушене ув'язнення, а як можливість спокійно обдумати свої ідеї, навести лад у справах, розібратися з власними почуттями.

Не дивлячись на видимі перешкоди з боку Сатурну й Нептуна, які з'ясовують свої стосунки, кар'єра Близнюків складатиметься вдало – нехай і не буде феєричного успіху, стійке кар'єрне зростання Близнюкам забезпечене. Найбільш вдалий період для уладнання справ - квітень і травень; тоді ж з'явиться можливість непогано заробити й зав'язати вигідні контакти. Дотримуватися особливої обережності необхідно в кінці серпня, коли Марс протистоятиме Юпітеру - вірогідні проблеми, як у бізнесі, так і в особистому житті. Пильну увагу варто звернути на власну поведінку - Близнюки можуть стати агресивними, конфліктними, схильними до колотнеч, бійок, сварок.

У серпні і першій половині вересня сфера інтересів Близнюків перенесеться у власну оселю. З'являться невідкладні справи і необхідність придбань для дому й сім'ї. Можливі перестановки або невеликі зміни в оселі. Не варто в цей період посвячувати сторонніх людей у свої сімейні справи, - можуть піти неприємні для вас плітки.

Особисте життя Близнюків цього року складатиметься набагато вдаліше, чим в 2004-2006 роках, коли сектор, що відповідає за особисті стосунки, був зайнятий конфліктними планетами, що не схиляють до романтики. У 2007 році ситуація починає поступово змінюватися на кращу, проте не варто забувати, що не все гладенько, і старі проблеми можуть дати про себе знати. Найбільш вдалий час для кохання - кінець 2007 і початок 2008 року, коли Близнюки знов повірять у прекрасну казку зі своєю участю в ролі романтичного героя.

Рак

У 2007 році Раки зацікавляться домашньою бухгалтерією і почнуть вести облік прибутків і витрат, проявляти обережність, планувати витрати. З'явиться тенденція підходити до грошей і придбань розумно. Завдяки цьому отримуватимуться потрібні речі, відкладатимуться кошти на “чорний день”. Розумні вкладення коштів принесуть непогані дивіденди. Рака також почне цікавити популярна медицина - багато Раків сядуть на дієту, почнуть освоювати методики очищення організму, схуднуть. Також Рак чекає одужання від тривалої хвороби, що почалася ще в кінці 2005 року. Від своїх рідних Раки вимагатимуть дисципліни і обачності - ось тут можливі сварки й розбіжності.

На роботі все вдало. Добрий Юпітер надасть Ракам нові можливості кар'єрного зростання. На Рака чекають хороші зміни, підвищення окладів, переведення на вищу посаду або вдалий і вигідний перехід на іншу роботу. Першу половину січня 2007 року, коли всі ще відпочиватимуть, Раки почнуть готувати ґрунт для швидкого кар'єрного зльоту і шалено втомляться чекати, коли, нарешті, в травні ці зусилля почнуть приносити соковиті та солодкі плоди у вигляді грошових премій, істотного прибутку й задоволення професійної самореалізації. Справжній успіх чекає Раків в період із початку жовтня і до кінця року - тут Раки зберуть такий урожай, що на початку 2008 року почнуть серйозно обдумувати можливість придбання недоступних досі матеріальних цінностей.

В особистих стосунках у Раків - тиша та спокій, ніяких подій. Романтичне знайомство на самому початку 2007 року, на яке Раки покладатимуть великі надії, закінчиться нічим, що примусить Рака довго засмутитися, нарікати на долю і відчувати себе нещасними аж до початку жовтня, коли Марс і Венера знову звернуть свою прихильну увагу на Раків і подарують їм два тижні романтичного відпочинку.

Лев

Непривітний Сатурн ще не залишив Левів у спокої, проте щасливі зміни вже не за горами, і свіжий вітер змін вносить помітне пожвавлення у всі сфери життя прекрасних Левів. У 2007 році вплив Сатурну стане лагіднішим через присутність Юпітера в дружньому знаку Стрільця - з'являються великі можливості проявити себе, зіграти в будь-якій ситуації значну роль. Левам варто випробувати долю - вірогідний виграш у лотерею, рулетку. Захочеться змінити свій образ.

У січні-лютому Левам слід бути особливо обережними - з'явиться спокуса укласти таємні або протизаконні контракти, які у результаті закінчаться обманом і ганьбою для Левів. Травень, навпаки, - вдалий місяць. Можуть з'явитися нові хороші друзі або відбудеться оновлення кола друзів. Удалий час для обміну досвідом, ідеями, планами. З друзями складаються хороші привітні відносини. Проте не варто допускати своїх друзів до бізнесу - серйозні, перспективні плани можуть руйнуватися через безпечність друзів або їх негожих контактів, розголосу. Два тижні на початку серпня нададуть Левам шанс вирішити свої майнові проблеми. І, коли на початку вересня Сатурн покине знак Лева, можна буде нарешті зітхнути на повні груди. У вересні Левів чекає істотне кар'єрне зростання, надбавка до зарплати. Швидко і без проблем вирішаться питання спадку, заповітів, податків, страховки. Жовтень - час відпочинку, справді заслуженого. Можна відправитися в подорож, проте Леви, швидше за все, віддадуть перевагу тихому, спокійному відпочинку вдома або в найближчому пансіонаті. В цей час непогано буде одночасно й здоров'я поправити.

На особистому фронті Левам призначено блищати серед захоплених шанувальників. У другій половині року, з благословення Юпітера і Венери, до багатьом Левів прийде велике кохання, може виникнути кохання з людиною набагато старшою за віком і/або авторитетною, впливовою, відомою.

Діва

Свідомість високого боргу та самопожертвування можуть примусити Діву узяти на себе важкі, але малооплачувані обов'язки, а також зіткнутися з нечесністю і лукавством товаришів по службі або невдячних клієнтів. Проте, 2007 рік обіцяє бути різносторонньо вдалим. Юпітер в сприятливій для Дів позиції дасть можливість змінити умови життя на кращі. Можливий переїзд, отримання квартири, купівля будинку або дачної ділянки, нових меблів і усіляких предметів комфорту, ремонт квартири.

Найуспішнішими для Дів будуть лютий-березень-квітень. У ці місяці Діви отримають можливість змінити сферу професійної діяльності на цікавішу, відповідну їм і вигідну. Якщо наявна робота влаштовує, можливе кар'єрний зріст, швидкий і істотний. Проте благополуччя прийде ціною таких неймовірних зусиль, що особливого задоволення Діви не відчують, - лише моральне задоволення, неймовірну втому й розуміння, що гра все ж таки варта свічок! У листопаді вірогідні вдалі зарубіжні поїздки, укладення вигідних контрактів з іноземними партнерами. У червні й вересні слід дотримуватися обережності, особливо при поводженні з чужими грошима. Також варто поклопотатися про охорону майна - велика вірогідність крадіжок, пограбувань. В цей же час не варто купувати предмети розкоші, зокрема - дорогих ювелірних прикрас, - пізніше буде отримана можливість купити бажані речі за гуманнішою ціною.

У сфері особистих і сімейних стосунків на Дів чекають складнощі. Завантаженість роботою приведе до серйозних розбіжностей у сім'ї - скільки б Діви не доводили домашнім, що трудяться виключно ради їхнього ж блага, доводи не будуть почуті. Не виключені труднощі, що стосуються освіти й виховання дітей. А у самотніх Дів впродовж усього року виникатимуть вдалі моменти для романтичного знайомства, які в жовтні-листопаді можуть увінчатися укладенням щасливого шлюбу.

Терези

2007 рік зажадає від Терезів привести до ладу всі плани й проекти. Усе повинно бути ретельно продумано і розкладено по поличках. Сатурн навіть у найнегативніших положеннях зазвичай добрий до Терезів, і зараз він дає їм шанс корекції своєї долі. Можуть з'явитися серйозні, ділові зв'язки з особами старшого віку або солідні, надійні друзі. Цього року Терези багато їздитимуть і отримають змогу знайомитися з різними людьми. Залишиться лише підключити свою інтуїцію, щоб не стати жертвою шахраїв.

На роботі у Терезів - повний лад! Попередній 2006 рік Терези були змушені старанно трудитися, не бачивши, загалом, ані найменших результатів своєї діяльності, і ось тепер прийшов час збирати урожай. За своїм фахом Терези проявлять винахідливість, виступлять із дотепними раціоналізаторськими пропозиціями. Можуть зав'язатися дружні взаємини з начальством або товаришами по службі. У грудні 2006 року Терези непогано попрацювали, так що січень 2007 року - повністю в їхньому розпорядженні. В цей час добре вирушити відпочивати туди, де клімат схожий на той, що і вдома: різка зміна часових поясів негативно позначиться на самопочутті представників цього знаку. Кращий час для розвитку бізнесу - березень і квітень. В кінці серпня Терези істотно покращать свій матеріальний стан, тоді як листопад - украй несприятливий час для бізнесу.

У романтичних справах Терези рідко виявляються страждаючою стороною, зазвичай їм щастить. І 2007 рік не буде виключенням, тільки не варто поспішати з узаконенням стосунків. На початку червня у стосунках Терези пригнічуватимуть партнера, командуватимуть. В цей період вірогідні сварки з подальшим примиренням. Як скоро воно наступить - залежить тільки від самих Терезів. В особистих стосунках якнайкращі періоди - лютий-березень і листопад, коли господиня Терезів Венера займе вигідне для Терезів положення.

Скорпіон

У 2007 році Скорпіони будуть зайняті зароблянням грошей. З'являться додаткові матеріальні блага, гроші, безліч способів їх заробити. Максимальні прибутки очікуються в період із лютого по листопад. Проте Сатурн явно не прихильний до Скорпіонів-комерсантів, тому прибутки чергуватимуться з витратами, причому, чим вагоміше прибуток, тим значніше буде витрату. Дещо краще йдуть справи у Скорпіонів творчих професій - письменників, художників, музикантів - їм Сатурн обіцяє бурхливий успіх у середині року. Не варто відмовлятися від спілкування з родичами - хтось із них може надати Скорпіонам значну допомогу, особливо на початку і в кінці року. Краще, якщо Скорпіони протягом року уникатимуть спілкування з ворожками, народними цілителями, магами й сектами.

У кар'єрі протягом усього 2007 року спостерігається повільний, але вірний спад. Багато часу відбиратиме необхідність здобування додаткової освіти, службові відрядження. З'явиться багато дрібних рутинних справ. Травень-червень - єдиний сприятливий протягом року період у кар'єрі. В цей час вдасться укласти якусь операцію, яка принесе відмінний результат уже на початку 2008 року. Восени необхідно дотримуватися обережності при поводженні з грошима, а також стежити за своїми обіцянками. Грудень принесе багато подій, пов'язаних з ідеологією, релігією, чужими культурами, іноземними мовами. З'являються активні контакти з людьми за кордоном.

Компенсація для Скорпіонів за труднощі в справах - справжнє свято в особистому житті! Весна і літо будуть наповнені яскравими враженнями - безліч нових романтичних знайомств; під заступництвом Венери й Меркурія зав'язуються легкі, необтяжливі стосунки - те, що необхідне стомленим справами неодруженим Скорпіонам. Сімейні ж представники цього знаку насолоджуватимуться затишком домівки.

Стрілець

Стрільців чекає чудовий рік! Що їм підступи конфліктуючих планет - Сатурну і Нептуна, коли увесь рік у їх знаку господарює Юпітер. 2007 рік - прекрасний час для самоосвіти в будь-якій області. Стрільці будуть схильні до глибокого вивчення матеріалу; серйозно зацікавляться філософією, релігією. Вірогідні спалахи ясновидіння - Стрільці можуть почати бачити корінь всіх ситуацій. Не варто тільки відправлятися в закордонні подорожі і далекі поїздки - не виключені труднощі, плутанина в документах, розбіжності з місцевою владою. У другій половині року Стрільцям також необхідно уникати спілкування з екстрасенсами, магами, ворожбитами.

Кар'єра Стрільців просуватиметься вперед семимильними кроками - розташування планет забезпечить величезний енергетичний сплеск. Стрільці відчують себе упевненими у своїх неймовірних здібностях; з'явиться невгамовне жадання діяльності. Кінець серпня - початок вересня - особливо сприятливий час для кар'єрного зросту. У цей період удаватиметься буквально все. Вірогідний навіть переїзд в інше місто з хорошими діловими перспективами. Два тижні в середині жовтня - єдиний період протягом року, коли діловий успіх може зрадити Стрільцям. У цей період зриватимуться важливі операції, переговори. Через необачність можливо втратити велику суму грошей.

У особистому житті теж все, загалом, благополучно, але не так уже безхмарно. У період із серпня по грудень Стрільцям слід дотримуватися обережності, зав'язуючи нові романтичні стосунки - ці зв'язки можуть справити негативний вплив на майбутнє. В кінці літа, із вини конфлікту Марса і Юпітера вірогідні сварки, суперечки. Давні стосунки переживають далеко не кращі часи; Стрільці можуть раптово виявити, що любов пройшла, а попереду - невідомість. Не варто робити поспішних висновків - до листопада все влаштується, а у Стрільців почнеться новий етап стосунків з їх, коханими.

Козеріг

Другий рік поспіль Козероги повною мірою відчувають на собі вплив небесних опонентів - Сатурну, що робить їм протекцію, і Нептуна - планети ілюзій. Частина цілей, намічених вами ще в кінці 2005 року, ви вже досягли в тій чи іншій мірі. Залишилося підвести матеріальну базу під проекти, задумані восени 2006 року. У 2007 році Козерогів чекає нова робота і посилені пошуки нових джерел доходу. Нептун підштовхує Козерогів до непотрібних надмірних витрат, - не варто піддаватися його впливу! Розумна економія і чітке планування - ось запорука успіху Козерогів цього року. Козероги повинні бути особливо обережні цього року з чутками і чужими таємницями, - ви можете стати як жертвами, так і мимовільними розповсюджувачами пліток.

Перші два-три місяці року Козероги працюватиму в ритмі, заданому минулим роком, а з березня-квітня стане ясно, що існуюча модель ділових відносин застаріла, і час щось змінювати. У червні це стане настільки очевидно, що Козероги, відклавши на невизначений термін відпустку і домашні справи, займуться перебудовою своєї кар'єри, і так успішно, що вже в кінці вересня – на початку жовтня перейдуть на якісно новий кар'єрний рівень. Сприятливі в діловому відношенні періоди - січень і серпень. Обережності слід дотримуватися в червні. Навесні й улітку уникайте поїздок і відряджень.

Сатурн і Нептун лишили слід і в особистому житті Козерогів! Можливі розбіжності з родичами, судові суперечки через спільні гроші, спадки, проте приводу для неспокою немає - Козероги зазвичай перемагають у таких справах. Особисті стосунки, які склалися у вас до дійсного моменту, не можна продовжувати в їх нинішньому вигляді, потрібне щось змінювати. Це не означає припинення стосунків; раз змінюється ваше життя в цілому, зміни не можуть не торкнутися й області почуттів. Ймовірно, що ваш партнер зараз переживає не кращі фінансові часи - подумайте, чим ви можете допомогти.

Водолій

2007 рік завершить багаторічний цикл трансформації. Грудень 2006 року приніс зміни у всі сфери життя Водоліїв, вступаючих в 2007 рік оновленими, окриленими і повними творчих сил. Водоліїв чекає переорієнтація соціального напряму; ви можете стати політиком або ідеологом нового типу; можете очолити великий колектив і отримати прибуток від роботи в асоціації; у вас може з'явитися заступництво дуже впливової особи або допомога авторитетних друзів. Водолії дістануть можливість заробляти гроші новим, незвичайним способом. Звичайно, поки продовжується протистояння Сатурна й Нептуна, що розташувався у вашому знаку, труднощів не уникнути, але торкатися вони будуть, в основному, особистого життя Водоліїв.

У листопаді-грудні 2006 року вже відбулися якісь сприятливі зміни у вашій кар'єрі, і в 2007 році вам залишається дотримуватися заданого курсу, підтримувати й розвивати намічені плани. Березень і листопад для Водоліїв - якнайкращий час для укладення нових прибуткових контрактів. В цей час з'явиться можливість переробити всі справи і підігнати всі хвости - ентузіазму й енергії вистачить на все. Серйозні труднощі можуть виникнути в кінці серпня, під час протистояння Марса і Юпітера.

2007 рік в особистому житті Водоліїв - рік перемог, звершень і, на жаль, непереборних перешкод. З одного боку, навіть найбоязкіші з Водоліїв активно завойовують увагу предмету кохання, вправно залицяються і стають спокусливими, оскільки несуть у собі заряд пристрасті й оптимізму. З іншого боку, конфлікт Марса і Юпітера додає Водоліям невластиву їм грубість, нестриманість, нетерплячість, схильність до необачних вчинків. Втім, вже восени все встане на свої місця, і ви зрозумієте, що ваш партнер давно готовий запропонувати вам саме те, що ви хочете - запропонувати або прийняти пропозицію руки й серця, або на якийсь час дати спокій вам і дати можливість розібратися у почуттях.

Риби

Минулий, 2006 рік зажадав від Риб невластивої їм твердості, рішучості. Приємний сюрприз - у 2007 році Риби знов можуть почати плисти за течією, яке неодмінно винесе їх прямо назустріч успіху й благополуччю. Що не варто пускати на самоплив - так це власне здоров'я, неабияк пошарпане, коли минулого року ви брали на себе важкі зобов'язання, багато працювали й відчували себе самотніми, нікому не зрозумілими. На щастя, все змінюється! У 2007 році Риби свідомо вибирають самоту, спокій. Можливо, у Риб проявляться психологічні і парапсихологічні здібності, медіумізм. Ви багато що передчуваєте, вам сняться віщі сни.

Минулого року ви багато чого досягли в кар'єрі, і на початку 2007 року вам необхідно буде працювати над закріпленням отриманих знань і досягнень. Найвдаліший час для вас - лютий-березень, по два тижні до і після вашого дня народження. У вас з'являється бажання бути помітним; всі справи й почини в цей період будуть плідними. Проте, період з березня по вересень може бути важким, - не варто забувати, що господар Риб - Нептун все ще конфліктує із Сатурном, розташованому секторі, що відповідає за кар'єрні досягнення Риб. На початку вересня все зміниться, і у Риб почнеться новий період ділових здобутків.

Особисте життя Риб цього року розвивається яскраво й стрімко. Самотніх Риб у лютому чекає доленосна зустріч. В романтичних справах варто дотримуватися обережності в кінці червня і в середині серпня - буде багато непотрібних зустрічей, принадних, але даремних. Пізніше ви усвідомите, що це була марна трата часу й сил. В кінці вересня вірогідний чарівний, але швидкоплинний роман. Якщо ви вже зустріли свою долю восени минулого року, то весна 2007 року - найліпший час для укладення шлюбу, який обіцяє бути міцним, довготривалим, і, що важливо, - вигідним.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.